on the go

Epic Gigs

Back

THE FACELIFT

The Client: Oakville Place

The Story

In a competitive retail landscape, shopping centres must deliver a premium environment to continually attract customers. Oakville Place was in dire need of a major ‘facelift’, and koPo’s glass ‘cosmetic surgeons’ were on hand to reshape its appearance.

The Solution

A massive overhaul, replacing dated iron work with stunning glass throughout the facility. Included in our work was balustrade railing glass, elevator modernization, and exterior upgrades. Our client loved our work and enhanced it into other areas of the mall beyond the original scope.

 

For a job of this magnitude, our proudest achievements were doing what we said we were going to do, finishing the job on time, and providing excellent communication at every stage of the project.

© 2019 by koPo inc.