on the go

Epic Gigs

Back

THE INNOVATION

The Client: Ryerson University

The Story

Ryerson University is a hub of innovation. Naturally, the surrounding environment should reflect this essence of transformation and modernization. When koPo was called upon to update the Atrium, we quickly realized that innovation does not mean easy.

The Solution

To capture the desired look and feel, we required very specific materials which made for a tremendous challenge getting them to the site. In typical koPo fashion, we were creative in our process, allowing us to maximize all sizes. The end result was a visually stunning entrance and office area featuring magnetic back painted glass and high end finishing. It was a great privilege to apply koPo innovation to an institution that embraces innovation as a core value.

© 2019 by koPo inc.